ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΥ ΚΑΡΑΒΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ Ε1

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του τμήματος Ε1 συγκέντρωσαν ξύλα και κατασκεύασαν με τη βοήθεια της κυρίας Ζωής Σιώζη ένα χριστουγεννιάτικο καράβι. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες για το ομαδικό πνεύμα που έδειξαν σε όλα τα στάδια κατασκευής του καραβιού!

Περισσότερα

ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε ο εκκλησιασμός του σχολείου μας στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Ηλιούπολης.

Περισσότερα

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ Β΄ ΤΑΞΗΣ

Την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2023 πραγματοποιήθηκε η χριστουγεννιάτικη γιορτή στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας. Οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄ τάξης παρουσίασαν με πολύ όμορφο τρόπο δύο θεατρικά έργα, πλαισιωμένα από χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Τη γιορτή επιμελήθηκαν οι: Σταμπολή Ευαγγελία, δασκάλα του τμήματος Β1, Αλαγκιοζίδου Βασιλική, δασκάλα του τμήματος Β2, Λιάσκου Νεκταρία, εκπαιδευτικός Μουσικής,…

Περισσότερα

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΣΤΗΝ Α΄ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Το ωραιότερο στολίδι είναι αυτό που χαρίζει χαμόγελα στα παιδιά. Σήμερα η αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας  είχε πολλά χαμόγελα, τραγούδι, φαντασία και …εκπλήξεις που απλόχερα χάρισε η συγγραφέας, κυρία Γαλήνη Λαμπριανίδου στην Α΄ τάξη του σχολείου μας και στην Α΄ και Β΄ τάξη του 17ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου. Την ευχαριστούμε πολύ!

Περισσότερα

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Ε΄ ΤΑΞΗΣ ΜΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου  2023 οι μαθητές/τριες των δύο τμημάτων της Ε’ τάξης “μεταφέρθηκαν” σε ένα από τα μαγικά δάση της Ιρλανδίας, το Killarney. Τα παιδιά συνεργάστηκαν σε μικρές ομάδες για να λύσουν γρίφους και να φτάσουν στη τελικά λέξη κλειδί που θα χρειαστούμε στην τηλεδιάσκεψη που θα κάνουμε την Πέμπτη με τα παιδιά από…

Περισσότερα

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ

Στον 5ο Διαγωνισμό Μαθηματικών ικανοτήτων «Πυθαγόρας», που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία το Σάββατο 11 Μαρτίου 2023, διακρίθηκαν οι μαθητές της Γ΄ τάξης Γιαννακόπουλος Γεώργιος Κωνσταντίνος και Καραμανώλης Εμμανουήλ.  Συγχαρητήρια στους μαθητές μας! 

Περισσότερα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου ευχαριστεί θερμά τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας για την αγορά αθλητικού υλικού.

Περισσότερα

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ “MIGRATION” ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΕΥΟΣΜΟΥ

Την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2023 οι μαθητές και οι μαθήτριες της Β΄, Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄τάξης του σχολείου μας παρακολούθησαν την ταινία “Migration” (Ένα ταξίδι για πάπιες) στον Δημοτικό Κινηματογράφο Ευόσμου. Μια οικογένεια από πάπιες στη Νέα Αγγλία αποφασίζει να κάνει ένα ταξίδι στην εξωτική Τζαμάικα. Περνώντας από διάφορα μέρη -ανάμεσα τους και η…

Περισσότερα